Tjenester

Pyrotekniske effekter til enhver anledning

7d57ouiø

Festfyrverkeri

Hvert fyrverkeri levert av Pyro Tech er en velregissert komposisjon i lys og effekter, bygget opp i ulike satser. Hver akt har sin egen karakter og stil der det i form og farge skapes variasjoner over et tema. Når en ny akt overtar, endres også forestillingens karakter og nye levende bilder skapes. Med vårt store varesortiment kan vi imøtekomme ethvert behov.

Scene_pyro

Innendørs pyroteknikk

Innendørs show kan oppføres som festfyrverkeri, musikkfyrverkeri, eller som effekter i teater oppsetninger, m.m. Effektutvalget spenner fra røyk, smell, flammer, miner, kometer, fontener, vannfall, konfetti, ildskrifter m.m. Vi kvalitetssikrer enhver levering tilpasset sted og omgivelser, takhøyde, avstand til publikum og artister.

tbg19

Dagfyrverkeri

Vi leverer effekter som publikum både ser og hører i dagslys. Dagfyrverkeri kan bli veldig flott, med røyk, knall, lyssterke stjerner og røykeffekter som synes godt på himmelen.

horten2018

Musikkfyrverkeri

Pyro Tech har bred erfaring med oppføring av musikkfyrverkeri. Våre musikkfyrverkerier åpner for helt nye muligheter innen underholdning. Pyrotekniske effekter anvendt i samspill med teater og film kan tilføre forestillingen mer kraftfulle uttrykk, og er et ypperlig element til å forsterke stemninger, enten det gjelder dramatikk eller gledes scener.

Bryllupsfyrverkeri

Vår lange erfaring med store og små bryllupsfyrverkeri vil sikre en ekstravagant slutt på bryllupsdagen. Det finnes ingen bedre måte å avslutte en perfekt dag på enn å lyse opp himmelen eller festlokalene med et elegant bryllupsfyrverkeri. Vi skreddersyr fyrverkeriet etter deres ønsker i alle prisklasser.

lydsvak_fyrverkeri

lydsvakt fyrverkeri

Noen ganger kan et lydsvakt fyrverkeri kan være en passende løsning. Dette er fyrverkeri hvor det ikke benyttes effekter med smell. Noe av det som kan benyttes er batterier, kometer, miner, vannfall, ildskrift, fontener m.m.